De ce Spinal Mouse ® ?

Spinal Mouse ® este un dispozitiv precis, rapid şi care nu foloseşte radiaţii nocive.

Durerile de spate sunt cele mai frecvente afecţiuni ale secolului XXI în societatea noastră. Studii recente* arată că mai mult de 80% din populaţie are dureri de spate, iar 40% din cele neinvestigate şi netratate devin cronice.

Evoluţia omului de la poziţia patrupedă la cea bipedă şi evoluţia societăţii care ţine în special de natura serviciului şi a poziţiei defectuoase la birou au destabilizat coloana vertebrală, au suprasolicitat-o, au pus presiune pe ea şi astfel au determinat apariţia unor diverse afecţiuni.

În cazul afecţiunilor coloanei vertebrale, vă oferim posibilitatea de a vă evalua aliniamentul, postura şi mobilitatea acesteia cu ajutorul dispozitivului Spinal Mouse ®. Acesta este neinvaziv şi nu are nici un efect secundar negativ pentru organismul dumneavoastră, de aceea este recomandat tuturor categoriilor de vârstă, inclusiv copiilor, femeilor însărcinate şi persoanelor în vârstă.

Peste 3000 de clinici, medici de familie, terapeuţi şi centre de sănătate folosesc Spinal Mouse ® în întreaga lume.

Rezultatul evaluării cu Spinal Mouse ® se concretizează într-un raport grafic cu informaţii şi explicaţii clare şi uşor de înţeles pentru pacient. Acesta conţine atât reprezentări grafice ale coloanei vertebrale, cât şi un tabel cu valorile unghiurilor la nivelul perechilor de vertebre, la nivel segmental şi la nivel global.

Rezultat Spinal Mouse
Rezultat tabel Spinal Mouse

În comparaţie cu alte metode existente, Spinal Mouse ® oferă şi avantaje precum: precizie, obiectivitate şi un foarte bun raport cost-beneficii.

Cursul de specializare pentru Spinal Mouse ® a fost ţinut de către reprezentantul companiei producătoare, la locaţia acesteia în Elveţia.

Spinal Mouse ® a apărut în cadrul centrului nostru din necesitatea de a măsura rezultatele pozitive ale Terapiei Bowen pentru pacienţii cu deviaţii ale coloanei vertebrale. Cea mai mare satisfacţie în urma unui tratament Bowen este de a observa o îmbunătăţire notabilă sau rezolvarea problemei de sănătate a pacienţilor. Evaluarea cu Spinal Mouse ® se face la începutul, în timpul şi la finalul tratamentului Bowen, pentru a observa comparativ evoluţia în rezolvarea afecţiunilor coloanei dumneavoastră vertebrale.

Vă încurajăm să analizăm împreună coloana vertebrală cu ajutorul Spinal Mouse ® !

* date preluate de pe website-ul spinalmouse.com